Stationaire monitoring Externe Hittebelasting (WBGT)

Hittebelasting op de werkplek

Het monitoren van de WBGT index is een veel toegepaste methode om een risico inschatting te maken van de effecten van hittebelasting op de werkplek. Dit wordt veel toegepast bij werken in hitte bij bijvoorbeeld ovens en smelterijen. Door de klimaatverandering merken we ook een toename aan interesse in monitoring voor binnen en buiten gebouwen en producties.

Ervaring op verschillende gebieden

Ravebo B.V. heeft ervaring in het samenstellen van systemen in de volgende toepassingsgebieden:

  • Het leveren van draagbare monitoren conform normering voor het mobiel meten op de werkplek (WBGT meter),
  • Het samenstellen, installeren en leveren van sensoren en data acquisitie systemen voor permanente stationaire monitoring op de werkplek en,
  • Het leveren van volledige outdoor meetsystemen voor permanente WBGT monitoring.

 

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

Nauwkeurige metingen

Voor de implementatie van deze vraagstukken respecteren we de EN-ISO 7243 volledig. We passen nauwkeurige sensoren toe als gespecificeerd in deze norm; de WBGT index wordt op correcte wijze gemeten.

De WBGT index is de meest praktische index voor een goede inschatting van een risico als gevolg van het ontstaan van hitte stress!

Wat kan Ravebo voor u betekenen?

Ravebo is gespecialiseerd in het meten en kalibreren van meetinstrumenten. Wij kunnen u helpen met uw apparaat. Loopt u tegen een probleem aan en bent u opzoek naar de juiste oplossing, voor u op maat gemaakt? dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.