Gecertificeerde CEMS in mobiele meetcontainer

Klant specifieke toepassing

Een CEMS (Continuous Emission Monitoring System) is meestal een gecertificeerd meetsysteem welke op een vaste locatie is geïnstalleerd nabij het emissiepunt van de betreffende fabriek. Voor een klant specifieke toepassing hebben we een systeem samengesteld met een gecertificeerde CEMS in een mobiele meetcontainer en een klant specifiek ATEX gecertificeerd bemonsteringsysteem bestaande uit een verwarmde probe en leiding.

Minimale drukval

De aanzuigbuis is vervaardigd in Khantal. Het filterhuis is voorzien van een hoog oppervlak filter voor minimale drukval en periodiciteit voor vervanging. De monsternameslang heeft een lengte van 30 meter en een robuuste buitenmantel.

Continue detectie

Het analyzercabinet is geplaatst in de meetcontainer. Voor extra veiligheid is de meetcontainer voorzien van continue zuurstofdetectie. In geval er en stikstoflek plaatsvindt worden de medewerkers tijdig gewaarschuwd voor het gevaar van zuurstofverdringing.

Het geheel werd klant specifiek samengesteld en volledig geïnstalleerd en opgeleverd door Ravebo BV.

 

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

Wat kan Ravebo voor u betekenen?

Ravebo is gespecialiseerd in het meten en kalibreren van meetinstrumenten. Wij kunnen u helpen met uw apparaat. Loopt u tegen een probleem aan en bent u opzoek naar de juiste oplossing, voor u op maat gemaakt? dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.