Stofdetectie met data-acquisitie

Het leveren van een stationaire stofdetector voor metingen in een fabriekshal is vaak niet voldoende. Meestal zijn ook hierbij wensen ten aanzien van de data-acquisitie en rapportage.

Nauwkeurige metingen

Goede robuuste optische meetsystemen zijn inmiddels verkrijgbaar voor het nauwkeurig meten van trends in de concentraties van bepaalde stoffracties. In de praktijk gaat Ravebo B.V. een stapje verder in de levering van oplossingen. Vaak gelden klant specifieke wensen met betrekking tot de uitlezing en de presentatie van de meetdata.

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

Systemen op maat voor de klant

Middels gebruik van Raspberry Pi of middels programmering in het bestaande digitale protocol van de sensor werken we naar de gewenste data-output en mogelijk sensorinput. Door het realiseren van een verbinding naar een eigen netwerk of cloudserver leveren wij de systemen volledig conform klantwens.

Binnen Ravebo hebben we de ervaring om vanuit een bestaand product voor stationaire stofdetectie de data-acquisitie, -rapportering en -visualisatie op een dashboard volledig naar klantenwens op te leveren. Ook hebben we de ervaring om vanuit een sensor de transmitter te vervaardigen tot een eindproduct in de gewenste uitvoering en dataverwerking.

Wat kan Ravebo voor u betekenen?

Ravebo is gespecialiseerd in het meten en kalibreren van meetinstrumenten. Wij kunnen u helpen met uw apparaat. Loopt u tegen een probleem aan en bent u opzoek naar de juiste oplossing, voor u op maat gemaakt? dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.