Draagbare gasmeetprobe

Voor discontinue gasmonsternames en gasmetingen aan emissies en processen is een compacte monsternameprobe heel praktisch. Veel voorkomende problemen met dergelijke probes zijn de relatief omslachtige handelingen voor het wisselen van het filterelement en het goed - zonder koudeval - aansluiten en bevestigen van de verwarmde monsternameslang.

De bemonsteringsprobe

De HP-1 bemonsteringsprobe van Dadolab is licht van gewicht, klein van formaat en gemakkelijk in gebruik. Het filter is eenvoudig te wisselen, omdat het filterhuis praktisch direct toegankelijk is. Er moet slechts 1 aansluiting worden losgemaakt.

De aansluitingen naar de binnenleiding van de verwarmde slang zijn standaard in 6mm swagelok® knelverbinding. Middels een wartelsysteem wordt het geheel van de verwarmde slang gekoppeld aan de probe zonder koudeval en voorziet direct als goede trekontlasting.

Verschillende modellen

De probe is verkrijgbaar in 4 modellen:

  • HP1-1W: zelfregulerend met 1 aansluiting voor de verwarmde slang;
  • HP1-2W: zelfregulerend met 2 aansluitingen voor de verwarmde slangen;
  • HP1-1WT: regelbaar met een temperatuurregelaar en 1 aansluiting voor de verwarmde slang;
  • HP1-2WT: regelbaar met een temperatuurregelaar en 2 aansluitingen voor de verwarmde slangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over probes of analysers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw vraag of probleem en bieden een passende oplossing.