Monsters uit gaszakken

Bemonstering in gasbemonsteringszakken komt vaak voor. Representatieve monsters nemen in een gaszak is niet altijd gemakkelijk. Het werken met een zogenaamd longsysteem kan oplossing bieden. In principe wordt er altijd bij luchtmonstername gestreefd naar het direct opvangen van het monster zonder verdere contaminaties. Bij een longsysteem creëert men onderdruk in de omgeving van de bemonsteringszak, waardoor deze zich gaat vullen

Uw probleem is onze uitdaging.
Neem contact op met ons!

Tedlar en Multilayer

Ravebo B.V. levert gaszakken in volumes van 1 tot 100 liter. Tedlar® zakken en Multilayer zakken met polypropyleen kraan met septum zijn voorradig in de volumes van 1, 3, 5 en 10 liter.

In totaliteit is er een diversiteit van tien verschillende typen aansluitingen verkrijgbaar in diverse materialen zoals PP, PTFE en RVS. Daarnaast kunnen tijdens productie een tot vier ophangogen worden voorzien voor de zakken. Indien we de uitvoering niet voorradig hebben, leveren we doorgaans op klant gespecificeerde uitvoeringen in 2 tot 4 weken.

Kom in contact

Voor de monstername zelf vervaardigen we longsystemen en leveren we de bemonsteringspompjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een afspraak met 1 van onze collega's. Zij vertellen graag verder over onze services.